Kuru Meyveli Sütlü Pirinç
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kuru Meyveli Sütlü Pirinç Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Kuru Meyveli Sütlü Pirinç

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Kepekli pirinci yıkayıp tencereye alın. Üzerine çıkacak kadar sıcak su ekleyin. Suyu çekip yumuşayana kadar haşlayın. Süt ve balı ekleyip karışım koyulaşana kadar pişirin. Tatlıyı kaselere paylaştırın. Oda ısısında ılındıktan sonra buzdolabında 2 saat bekletip soğutun. Kuru meyveler ve bademle süsleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Sütlü Tatlılar Tatlı Tarifleri Meyveli Tatlı Tarifleri Diyet Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Kedidili tatlısı
Balkabağında süt helvası
Burdur muhallebisi
Tembleque
Süt bombası
Pamuk Tarlası Tatlısı