Yumurta ve şekeri çukur bir kapta çırpın. Buğday nişastası, un ve vanilyayı ekleyip pütürsüz bir karışım elde edene kadar çırpın. Tencereye alıp sütü ilave edin. Kısık ateşte tahta kaşıkla karıştırarak muhallebi kıvamında pişirin. Üzeri göz göz olunca birkaç dakika karıştırmadan kaynatıp ocaktan alın. Kremayı ekleyip 3 dakika mikserle çırpın.
Hazır keki küçük kelepçeli kek kalıpları büyüklüğünde kesin. Kalıpların içini streç folyo ile kaplayın. Hazırladığınız kek dilimlerini kalıpların içine yerleştirin. Üzerine muhallebiyi döküp yayın. Ilınınca buzdolabında katılaşıncaya kadar bekletin.
Kirazları ortadan ikiye kesip çekirdeklerini çıkarın ve muhallebinin üzerine yerleştirin. Jöleyi sıcak suda eriyinceye kadar karıştırın. Ilınınca muhallebinin üzerine dökün. Buzlukta katılaşana kadar bekletip servis yapın.