Bu özel tatlıyı yemek tarifleri listenize eklemeyi unutmayın. Yarım su bardağı şeker ile 2 yemek kaşığı nişastayı bir tencereye aktarın. Sütün 1/3’ünü azar azar ilave edip çırpın. Orta ateşte, yumurta sarılarından birini karışıma ekleyip kaynamaya başlayana kadar çırpın. 1 dakika kaynatın. Tencereyi ocaktan alın. 2 yemek kaşığı oda sıcaklığındaki tereyağını ve kahveyi karıştırın. Soğumaya bırakın. Kahveli karışımı kadehlere aktarın. Üzerlerini düzeltin. Vanilyalı krema için, kalan şekerin yarısı ile 2 yemek kaşığı nişastayı tencereye alın. 1 + ¼ su bardağı süt ilave edin. Orta ateşte, 1 yumurtanın sarısını ekleyerek çırpın. 1 dakika kaynatın. Tencereyi ocaktan alıp 2 yemek kaşığı tereyağını ve vanilyayı ilave edin. Soğuyunca kahveli karışımın üzerine aktarın. Çikolatalı tabaka için, kalan malzemeleri aynı şekilde hazırlayıp vanilyalı karışımın üzerine ilave edin. Buzdolabında katılaşana kadar bekletin. Krema ve çikolata parçaları ile süsleyerek servis yapın.