Hindistan Cevizi Sütlü Panna Cotta
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Hindistan Cevizi Sütlü Panna Cotta Tarifi İçin

Malzemeler

Hindistan Cevizi Sütlü Panna Cotta

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Hindistancevizi sütü, toz jelatin, toz şeker ve bir tutam kadar tuzu bir sos tencere-sine alın. Toz şeker ve jelatin eriyinceye kadar sürekli karıştırarak kaynatın. Vanilya esansını da ilave edip 3-4 dakika daha kaynatın ve ocaktan alın. Ilındıktan sonra servis kaselerine paylaştırın. Buzdolabında 1-2 saat kadar dinlendirin. Servis tabaklarına ters çevirin. Üzerine dilediğiniz sosu gezdirerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Tatlı Tarifleri Sütlü Tatlılar İtalyan Mutfağı Yemekleri

Benzer Tarifler

Kedidili tatlısı
Balkabağında süt helvası
Burdur muhallebisi
Tembleque
Süt bombası
Pamuk Tarlası Tatlısı