Haşhaşlı Keşkül
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Haşhaşlı Keşkül Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Süslemek için

Haşhaşlı Keşkül

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Süt, şeker, yumurta sarısı ve toz bademi tencereye alın ve orta ateşte kaynamaya bırakın. Nişastayı su ile çözerek ince ince kaynayan karışıma ekleyin. Koyulaşıncaya kadar karıştırın. Haşhaş tohumu ilave edip ocaktan alın ve servis kaselerine paylaştırın. Soğuyunca üzerini badem ile süsleyerek servis yapın.

Pratik keşkül tarifine buradan ulaşabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Diyet Tatlı Tarifleri Sütlü Tatlılar Tatlı Tarifleri Kolay Sütlü Tatlılar Çay Saati Tarifleri

Benzer Tarifler

Kedidili tatlısı
Balkabağında süt helvası
Burdur muhallebisi
Tembleque
Süt bombası
Pamuk Tarlası Tatlısı