Glutensiz Krem Şokola
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Dr. Tuba Kayan Tapan'dan afiyetle yiyebileceğiniz nefis bir tatlı tarifini sizlere sunuyoruz. Gluten içermeyen krem şokola, süt, mısır nişastası ve pirinç unu ile hazırlanır. Kakao ve çikolata ile tatlandırılan glutensiz krem şokolanın üzerini, sevdiğiniz meyvelerle süsleyebilirsiniz. Malzemeler hazırsa, glutensiz krem şokola tarifinin detaylarına geçebiliriz.

Orijinal krem şokola tarifine göz atmayı da  unutmayın.

Glutensiz Krem Şokola Tarifi İçin

Malzemeler

Glutensiz Krem Şokola

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tencereye çikolata hariç tüm malzemeleri koyun, karıştırın ve kaynayıp koyulaşana kadar pişirin.
  2. Muhallebi kıvamına gelen tatlıya çikolata ekleyin ve karıştırarak erimesini sağlayın.
  3. Soğuduktan sonra istediğiniz şekilde süslemesini yapıp servis edebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Tatlı Tarifleri Sütlü Tatlılar Glutensiz Tarifler Çikolatalı Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Kedidili tatlısı
Balkabağında süt helvası
Burdur muhallebisi
Tembleque
Süt bombası
Pamuk Tarlası Tatlısı