Fıstıklı Keşkül
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Fıstıklı Keşkül Tarifi İçin

Malzemeler

Fıstıklı Keşkül

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Sütün bir bardağını ayırıp kalanı şeker ile kaynatın. Ayırdığınız bir bardak süt, yumurta sarıları, pirinç unu ve unu çırpın. Kaynayan süte yavaşça karıştırararak ekleyin. 5 dakika kadar kaynatıp Antep fıstığını ekleyin. Bir taşım daha pişirip keşkülü kaselere paylaşatırın. Soğutup servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Kuruyemişli Tarifler Tatlı Tarifleri Kolay Sütlü Tatlılar Sütlü Tatlılar Bayram Tatlıları

Benzer Tarifler

Kedidili tatlısı
Balkabağında süt helvası
Burdur muhallebisi
Tembleque
Süt bombası
Pamuk Tarlası Tatlısı