Balkabağını dilimleyip çekirdekli kısımlarını temizleyin ve kabuklarını soyun. Tencereye alıp üzerine tozşekeri ilave edin. Suyu tencerenin kenarından ekleyip kabaklar yumuşayana ve suyunu tamamen çekene kadar pişirin. Kabakları süzün ve dört parçaya ayırıp kalp şekilli kalıpla kesin. Kalanı robotta püre şeklinde ezin ve ayrı bir tabağa alın.
Bisküviyi robotta un halinde ezip püreye ekleyin. Kremşantiyi ilave edip tahta kaşıkla alttan üste doğru karıştırın.
Hazır keki küçük yuvarlak kalıplarla kesin. Hazırladığınız kekleri merdane ile hafifçe inceltin. Kekleri streç folyoyla kaplı dört küçük kek kalıbının dibine elinizle bastırarak yerleştirin. Üzerine püreyi (en az dört parmak kalınlığında) paylaştırın. Buzlukta 4-5 saat bekletin.
Keki buzluktan alıp folyoyu çıkarın. 5 dakika oda ısısında bekletin. Kenarlarını fındıkla kaplayın.
Çikolatayı eritin. Ayırdığınız kalp şekilli kabakların yarısını çikolataya bulayın. Yağlı kağıt üzerine alıp çikolata donana kadar bekletin. Kalan çikolatayı mini pastaların üzerine yarısını kaplayacak şekilde sürün. Çikolata donunca kalp şekilli kabakla süsleyip servis yapın.