Bisküvili Rulo
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Bisküvili Rulo Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Süslemek için

Bisküvili Rulo

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Un, toz şeker ve sütü bir tencereye alın. Muhallebi kıvamına gelinceye kadar kaynatıp ocaktan alın. Vanilya ve tereyağını ekleyin. Mikserle pürüzsüz bir kıvam elde edinceye kadar yaklaşık 15 dakika çırpın. Bisküvileri robotta un haline getirip bir fırın tepsisinin tabanına hiç boşluk kalmayacak şekilde yayın. Üzerine muhallebiyi yayıp bir spatula yardımıyla üzerini düzeltin. Muhallebi soğuduktan sonra buzdolabına koyup 3-4 saat dinlendirin. Krem şantiyi sütle çırpın. Bir kasede ceviz ve tarçını karıştırın. Soğuyan tatlıyı buzdolabından çıkarıp üzerine krem şantiyi sürüp tarçınlı cevizi serpin. Enine 8 parçaya bölüp parçaları rulo şeklinde sarın. Çilek dilimleriyle süsleyip soğuk servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Tatlı Tarifleri Kolay Sütlü Tatlılar Diyet Tatlı Tarifleri Sütlü Tatlılar

Benzer Tarifler

Kedidili tatlısı
Balkabağında süt helvası
Burdur muhallebisi
Tembleque
Süt bombası
Pamuk Tarlası Tatlısı