Süt, maya, pudra şekeri, yumurta, vanilya özütü ve tereyağını hamur yoğurma kabına alıp mikserle 10 dakika çırpın. Unu azar azar ekleyip 5 dakika daha çırpın. Hamurun üzerini nemli bir bezle örtüp 1 saat (hamurun üzerinin göz göz olması gerekir) bekletin. Ayçiçeği yağını tencereye alıp kızdırın. Hamurdan avuç dolusu alıp avucunuzda hafifçe sıkarak baş ve işaret parmaklarınızın arasından bir tatlı kaşığı hamurun çıkmasını sağlayın. Bu hamuru kızgın yağa atın. Tüm hamurları aynı şekilde hazırlayıp karıştırarak kızartın. Yağının süzülmesi için kağıt mutfak havlusunun üzerine alın. Balı küçük bir tencereye alıp kısık ateşte ısıtın. Tarçını ekleyip karıştırın. Bu karışımı hamur tatlılarının üzerine gezdirerek dökün. Antep fıstığı ve dilerseniz tekrar tarçın serpip sıcak servis yapın.