Ramazan'da tatlı sevenlere ballı sağlıklı iftar lezzetleri. Kakaolu bisküviyi mutfak robotunda ufalayarak un haline getirin. Dikdörtgen bir kabın tabanına yağlı kağıt serin ve ufalanmış bisküviyi üzerine yayın. Margarini eritip unu ekleyin ve rengi sararıncaya kadar kavurun. Bir yandan karıştırmaya devam ederek sütü azar azar ekleyin. Vanilya ve damla sakızını ilave ederek orta ateşte muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin. Ocaktan alıp balı ekleyin ve mikserle 15 dakika çırpın. Muhallebiyi bisküvilerin üzerine boşluk kalmayacak şekilde yayın ve 2-3 saat buzdolabında bekletin. Muhallebinin üzerine bolca ceviz serpiştirin ve dört parmak kalınlığında keserek rulo şeklinde sarın. Servis tabağına alıp süsleyerek servis yapın.