Kakaolu Ve Krem Şantili Revani
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 35 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kakaolu Ve Krem Şantili Revani Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Şerbeti için

Üzeri için

Kakaolu Ve Krem Şantili Revani

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Şerbet için su ve şekeri tencereye alıp orta ateşte kaynamaya bırakın. Birkaç dakika kaynadıktan sonra limon suyunu ekleyin. Ocaktan alarak soğumaya bırakın. Fırını 180 dereceye ayarlayın. Tereyağı, yoğurt, yumurta, Pakmaya Pudra Şekeri ve şekerli vanilini karıştırma kabına alarak mikserle 6-7 dakika çırpın. İrmik, un, hamur kabartma tozu ve kakaoyu ekleyip spatula ile karıştırın. Hamuru yağlanmış fırın kabına aktarın ve fırında 35-40 dakika pişirin. Fırından alıp 1 dakika beklettikten sonra soğuk şerbeti üzerine gezdirin. 1 saat dinlenmeye bırakın. Krem şanti ile sütü katılaşıncaya kadar çırpın ve tatlının üzerine yayın. Kakao serpiştirip servis yapın.

Sade revani tarifi için tıklayın.

Tarif Kategorileri

Tatlı Kek Tarifleri Tatlı Tarifleri Şerbetli Tatlı Tarifleri Kek Tarifleri Çay Saati Tarifleri

Benzer Tarifler

Şehrazat Tatlısı
Fincanda Kadayıf Tatlısı
Kesme irmik tatlısı
Balkız tatlısı
Havuç Dilim Baklava
Şileki Tatlısı