Vişne tanelerini, mısır nişastasını ve toz şekeri tencereye alıp karıştırarak kaynatın. Koyulaşmaya başlayınca ocaktan alıp soğumaya bırakın.
Soğuk kremayı katılaşıncaya kadar mikserle çırpın. Kuplara sırayla önce vişneli sosu ardından çırpılmış kremayı ekleyin. Aralara file badem serpin. Aynı işlemi kuplar doluncaya kadar tekrarlayın. Soğuk servis yapın.
Krema
Kullanıldığı yemeklere farklı bir lezzet ve doku kazandıran krema, çiğ sütün süt makinelerinden geçirilerek kaymağından ayrılmasıyla elde edilmektedir. Çoğunlukla krema ile aynı şey sanılan krem şanti ise kremanın şekerli halidir. Krem şanti meyve salatasında, pasta yapımı ve süslemesinde, sıcak içeceklerin üzerinde kullanılırken, krema da tatlıların yanı sıra makarnalarda, bazı çorbalarda ve et yemeklerinde de kullanılır.