Profiterollü Pasta
Hazırlanma Süresi : 35 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Pastane usulü profiterol tarifine ve pataşu hamuru yapımına buradan göz atabilirsiniz.

Profiterollü Pasta Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Muhallebi için

Sos için

Profiterollü Pasta

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Dolgu kreması ve 2.5 çay bardağı soğuk sütü mikserle çırpın ve profiterol toplarının içlerini doldurun.
  2. Pasta tabanının tek katını kahve ve 1 su bardağı sütle ıslatın.
  3. 2 su bardağı süt, toz şeker, un ve vanilyayı bir tencerede sürekli karıştırarak muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin.
  4. Ilınınca labne peynirini ekleyin ve mikserle çırpın. Yarısını kekin üzerine yayın.
  5. Profiterol toplarını üzerine dizip kalan sosu üzerine gezdirin. Kremayı bir sos tenceresinde ısıtın.
  6. Çikolatayı ekleyip eriyinceye kadar karıştırın. Pastanın üzerine çikolata sosunu gezdirip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çikolatalı Tatlı Tarifleri Tatlı Atıştırmalık Tarifler Çay Saati Tarifleri Tatlı Tarifleri Atıştırmalık Pasta Tarifleri

Benzer Tarifler

Dakuaz Pasta
Hindistan Cevizli Rulo Pasta
Çilekli Alman pastası
Chaja Pasta
Kakaolu Pandispanya
Halleyli Pasta