Yumurta ve şekeri mikserle çırparak köpürtün. Sıvı yağ ve 3 kaşık kaynar su ilave ederek çırpmaya devam edin.
Un, kakao, vanilya ve kabartma tozunu da ekleyip harmanlayın. Tereyağı ile yağladığınız kalp şeklindeki kek kalıbına hazırladığınız karışımı dökün.
Pandispanya hamurunu, önceden ısıtılmış 170 derece fırında 20-25 dakika kadar pis¸irin.
Soğuduktan sonra kalıptan çıkarın ve 2 eşit parçaya bölün.
Krem şantiyi soğuk süt ile katılaşana kadar çırpın. Kekin arasına bir miktar sürün ve çilek dilimleri yerleştirin. Üzerine diğer keki yerleştirin. Kekin tamamını krem şanti ile kaplayın. Üzerini çilek ile süsleyip iyice soğuduktan sonra dilimleyerek servis yapın.