Pandispanya için
Dolgusu için
Üzeri için
Lezzet'in yemek tarifleri ile olduğu gibi pasta tarifleri ile de sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Pandispanya için, yumurta akları ile şekeri çırpın. Yumurta sarılarını ekleyin. Un ve kabartma tozunu eleyerek ekleyin. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine aktarın ve 185 derece fırında pişirin. Mutfak bezine kağıt üstte kalacak şekilde ters çevirip soğumaya bırakın.
Krem şantiyi soğuk süt ile çırpın. 85 gr toz şeker ile suyu tencerede kaynatın. Yumurta aklarını kalan şeker ile iyice çırpın. Yumurta aklarına şerbeti ince ince akıtarak çırpın.
Frambuazları bir tencereye aktarıp orta ateşte pişirin ve püre haline getirin. Toz jelatini çok az suyla ıslatın ve sıcak frambuaz püresine ekleyerek eriyinceye kadar karıştırın. Geniş bir kasede üç harcı birbirine karıştırın.
Yuvarlak derin bir kalıp ya da kaseyi streç film ile kaplayın. Pandispanyayı dört parmak kalınlığında şerit halinde kesin ve kalıbın yan duvarlarına yerleştirin. Frambuazlı karışımı döküp kalan kekleri üzerine kapatın ve 3-4 saat derin dondurucuda bekletin. Ters çevirip üzerini frambuaz ve pudra şekeri ile süsleyerek servis yapın.