SİTEDE GÖR
Anasayfa
Tarifler
Meyveli Tatlı Tarifleri
Narlı Ve Frambuazlı Pavlova
Narlı Ve Frambuazlı Pavlova
Güncelleme tarihi:
22 Haziran 2023
Hazırlanma Süresi :
20 dakika
Pişirme Süresi :
2 saat
Kaç Kişilik:
8 Kişilik
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Farklı çeşitleri olan
kivili pavlova
ve
pavlova tarifine
göz atmayı unutmayın.
Narlı Ve Frambuazlı Pavlova Tarifi İçin
Malzemeler
Malzemeler
4 yumurta akı
200 gr pudra şekeri
1 paket krem şanti
1 tutam tuz
1 küçük kase nar tanesi
Sosu için
40 gr pudra şekeri
2 damla limon suyu
1 kase frambuaz
Narlı Ve Frambuazlı Pavlova
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
Yumurta aklarını bir kaba aktarın. Bir tutam tuz ile pudra şekeri ekleyip mikserle parlak, pütürsüz bir kıvam elde edene kadar karıştırın.
Fırın kağıdı üzerine 20 cm çapında bir yuvarlak çizin ve merengi kaşık yardımı ile üzerine yayın ama ortasında boşluk yaratın (donut gibi).
Önceden ısıtılmış 130 derece fırında 2 saat kuruyana kadar pişirin. Fırının kapağını açın ve merengi fırının içinde soğumaya bırakın.
Krem şantili karışım için paket üzerindeki tarifi uygulayıp yoğun bir şanti hazırlayın. Sosu için frambuazı püre haline getirin.
Süzgeçten geçirip tohumlarını temizleyin. Pudra şekeri ve iki damla limon suyunu ilave edin.
Çırpın ve ocakta muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. Merengi servis tabağına aktarın.
Ortasındaki boşluğa krem şanti doldurun. Üzerini sos ve meyvelerle süsleyin. Servis yapın.
Tarif Kategorileri
Tatlı Tarifleri
Meyveli Tatlı Tarifleri
Benzer Tarifler
Air Fryer'da Elma Cips
Kaiserschmarrn
Bal kabaklı sufle
Bal Kabaklı Tiramisu
Kaymaklı Bal Kabağı Tatlısı
Mangolu pasta