Kivili Panna Cotta
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kivili Panna Cotta Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Kivili sos için

Üzeri için

Kivili Panna Cotta

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Süt, krema, toz şeker ve vanilyayı bir sos tenceresine alın. Sürekli karıştırarak kaynatın. Yaprak jelatinleri bir kaseye alın. Üzerine soğuk ekleyip çözününceye kadar bekletin. Kaynayan kremayı ocaktan alın ve çözünen jelatinleri ilave edip karıştırın. Kremalı karışımı servis kaplarına paylaştırın ve 2-3 saat buzdolabında bekletin. Kivili sos için kivilerin kabuklarını soyun. İri doğrayıp bir kaseye alın. Pudra şekerini ilave edin ve pürüzsüz bir kıvam elde edinceye kadar blenderdan geçirin. Panna cottalarınızın üzerini kivili sosla ve file bademle süsleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Tatlı Tarifleri İtalyan Mutfağı Yemekleri Meyveli Tatlı Tarifleri Sütlü Tatlılar Çay Saati Tarifleri

Benzer Tarifler

Air Fryer'da Elma Cips
Kaiserschmarrn
Bal kabaklı sufle
Bal Kabaklı Tiramisu
Kaymaklı Bal Kabağı Tatlısı
Mangolu pasta