Kayısılı Ve Peynirli Graten
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kayısılı Ve Peynirli Graten Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Kayısılı Ve Peynirli Graten

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Kayısıları ortadan ikiye kesip çekirdeklerini çıkarın. Tencereye dizip pudra şekeri serpin.
  2. Su ilave edip şekilleri bozulmadan kalacak şekilde kısık ateşte pişirin.
  3. Kayısıları süzüp çukur kısımları üste bakacak şekilde porselen fırın kabına dizin.
  4. Kayısıları pişirdiğiniz şurubu labne peynirine ekleyin. İri çekilmiş badem ekleyip karıştırın.
  5. Peynirli karışımı kayısıların üzerine yayın. Ufalanmış yulaflı bisküvileri peynirin üzerine bolca serpin.
  6. File badem serpip önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dakika pişirin. Bekletmeden servis yapın.

Tarif Kategorileri

Meyveli Tatlı Tarifleri Tatlı Tarifleri Diğer Tarifler Çay Saati Tarifleri Peynirli Tarifler

Benzer Tarifler

Air Fryer'da Elma Cips
Kaiserschmarrn
Bal kabaklı sufle
Bal Kabaklı Tiramisu
Kaymaklı Bal Kabağı Tatlısı
Mangolu pasta