Elmalı Ve Cevizli Crumble
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Elmalı Ve Cevizli Crumble Tarifi İçin

Malzemeler

Elmalı Ve Cevizli Crumble

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Fırını 180 derecede ısıtın. Un, yulaf ezmesinin yarısı, ceviz, tuz ve şekeri bir kaseye alıp çatalla karıştırın. Soğuk margarini küçük küpler şeklinde doğrayıp ekleyin ve çatalla ezerek karıştırın (iri kum taneleri görünümünde olmalı). Yulaf ezmesinin kalanını ekleyip tekrar karıştırın. Oda ısısında bekletin. Elmaları iyice yıkayıp kurulayın. Çekirdeklerini ve saplarını temizleyip iri küpler şeklinde doğrayın. Elma, böğürtlen, şeker ve tarçını bir kapta karıştırın. Elmalı harcı içi yağlanmış bir fırın kabına yayın. Üzerine yulaf ezmeli harcı meyvelerin üzerini kapatacak şekilde ilave edin. Sıcak fırında 50-55 dakika pişirin. Fırından çıkardıktan sonra ılınması için 10 dakika bekletin. Dondurmayla birlikte servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Tatlı Tarifleri Kuruyemişli Tarifler Yulaflı Tarifler Meyveli Tatlı Tarifleri Diyet Yemekleri Elmalı Tarifler Diyet Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Kaiserschmarrn
Bal kabaklı sufle
Bal Kabaklı Tiramisu
Kaymaklı Bal Kabağı Tatlısı
Mangolu pasta
İncirli milföy tatlısı