Lezzet çocuklarınız için de harika yemek tarifleri sunuyor.
- Elmaları yıkayıp iyice kurulayın. Sap kısımlarını temizleyin.Tahta çubukları elmaların sap kısımlarının yerine batırın.
- Şeker, su, gıda boyası ve limon suyunu sos tenceresinde iyice koyulaşıncaya kadar pişirin.
- Ocaktan alıp üzerinde biriken kabarcıklar varsa yok olması için bir müddet bekleyin.
- Elmaları kırmızı sosa batırıp fazlasını tencerenin kenarından süzün. Yağlı kağıt serili tepsiye yerleştirin. Kalan elmalara da aynı şekilde şekerle kaplayın.
- Elma şekerlerini tepsiyle birlikte buzdolabında 10 dakika kadar bekletin. Soğuk servis yapın. Afiyet olsun.
Herkesi kendine hayran bırakacak çikolatalı elma şekeri tarifine buradan ulaşabilirsiniz.