Lezzet
yemek tarifleri özel günlerinizde yanınızda.
Ananasları soyup minik küpler şeklinde kesin. Üzerine rom gezdirip bekletin.
Yumurtaların sarılarını aklarından ayırın. Sarıları tozşekerle köpük köpük olana kadar çırpın. Tarçın ve zencefili ilave edin. Yumurta aklarını ayrı bir kapta katılaşıp kar haline gelene kadar çırpıp yumurta sarılı karışıma ekleyin. Birbirine yedirinceye kadar karıştırın.
Hazır kek dilimlerini robotta ufalayın. Yağlanmış 4 krem karamel kalıbına paylaştırın. Üzerlerine sırasıyla ananasları, hindistancevizi ve yumurtalı karışımı ekleyin. Önceden ısıtılmış 250 dereceye ayarlı fırında yaklaşık 10 dakika pişirin. Ilınınca servis tabaklarına ters çevirip alın. Ilık servis yapın.