Toz şeker, mısır unu ve tuzu bir karıştırma kabında harmanlayın. Sütü ilave edip pürüzsüz bir kıvam elde edinceye kadar mikser yardımıyla çırpın. Yumurta sarılarını da ekleyip, tüm malzeme iyice özdeşleşinceye kadar çırpmaya devam edin. Karışımı bir sos tenceresine alın. Orta ateşte sürekli karıştırarak 5-6 dakika pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağın altını kısıp bir spatula yardımıyla karıştırarak 7-8 dakika daha pişirin.
Ocaktan alıp tereyağı, vanilya esansı ve ezdiğiniz muzu ilave ederek, tereyağı tamamen eriyinceye kadar karıştırın. Pudingi servis kaplarına yarısını dolduracak şekilde paylaştırın. Üzerlerine iri kırdığınız bebe bisküvisi ve küp doğradığınız muzlardan yerleştirin. Kalan pudingi muzların üzerlerine paylaştırın.
Pudinglerinizi oda sıcaklığına geldikten sonra buzdolabına alın ve 2-3 saat dinlendirin. Üzerlerini küp doğradığınız muz ve Antep fıstığı ile süsleyip servis yapın.