150 gr bitter çikolatayı benmari usulü eritin. Ayrı bir kaba yumurtaları ve şekeri ekleyip çırpın. Yağı yavaş yavaş ilave edin. Malzemeler iyice karıştıktan sonra soğuyan bitter çikolatayı ilave edip mikser ile çırpın. Rendelenmiş portakal kabuğu ve suyunu ekleyin. Son olarak elediğiniz kakao, un ve kabartma tozunu ilave edip spatula ile karıştırın. Yağladığınız kek kalıbına malzemeyi aktarın. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında 45 dakika pişirin. Kremayı kaynama noktasına gelmeden ısıtın. Üzerine bitter çikolatayı ekleyip ocaktan alın. Çikolata eriyinceye kadar karıştırın. Buzdolabında katılaşmasını sağlayın. Fırından çıkarıp soğuttuğunuz kekin üzerine hazırladığınız kremayı döküp yayın. Portakal şekerlemesi ile süsleyip servis yapın.