Yumurta ve toz şekeri bir kaseye alın. Bir çırpıcı yardımıyla çırpıp benmari usulü pişirin. Karışım piştikten sonra ocaktan alın ve soğuyuncaya kadar mikser yardımıyla çırpın. Elenmiş un, ince çekilmiş badem ve eritip ılıttığınız tereyağını ekleyip karıştırın. Karışımı yağladığınız yuvarlak kek kalıbına aktarın.
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30-35 dakika pişirin. Fırından alıp soğumaya bırakın. Keki ıslatmak için granül kahveyi süte ekleyin. Kahve tamamen çözülünceye kadar karıştırın. Soğuyan kekin üzerine kahveli sütü döküp kekin yumuşamasını sağlayın. Kek sütü iyice çektikten sonra kalıptan çıkarın. Üzerine karamel sos gezdirip Hindistan cevizi rendesi serpin. Soğuk servis yapın.