Küçük bir kapta un ve kabartma tozunu karıştırıp bir kenara koyun. Ayrı bir kapta tereyağı, şeker, yumurta ve vanilyayı da karıştırın. Üzerine yavaş yavaş kuru malzemeleri ekleyin.
Hamur bir araya geldiğinde 2/3’ ünü ayırın. Kırmızı gıda boyasını kalan 1/3 hamura, homojenize olana kadar yedirin.
Elde ettiğiniz kırmızı hamuru yarım santim kalınlığında oklava yardımı ile açın. Kalpli kalıp ile keserek şekillendirin. Tüm kalpleri peş peşe ve yapışık olacak şekilde yerleştirin.
Kalan beyaz hamuru minik ve uzun rulolar haline getirin. Kalpler içinde kalacak şekilde, dikkatlice kalplerin etrafına yerleştirin. Streç film ile sarın, 1 saat buzdolabında bekletin.
Buzdolabından çıkardığınız hamuru 1.5-2 cm kalınlığında parçalar halinde kesin. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye özenle dizin. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında, 8-10 dakika pis¸irin. Soğuduktan sonra servis yapın.