Yapılışı
1. Önce fırını orta sıcaklıkta 150 derecede ısıtıyoruz.
2. Orta boy bir tencereye süt ve kremayı koyup ağır atese bırakıyoruz.
3. Karışım ısınınca çikolatayı ekleyip çok ağır ateşte tahta kaşıkla eritiyoruz.
4. Tencereyi ateşten alıp 10 dakika soğumaya bırakıyoruz.
5. Orta boy bir kasede yumurta , yumurta sarıları ve şekeri tahta bir kaşıkla iyice karışıp şeker eriyene kadar karıştırma işlemine devam ediyoruz. Üzerine çok az portakal kabuğu rendeliyoruz.
6. Çikolatalı sutü yavaş yavaş yumurtalı karışıma eklıyoruz.
7. Karışımı süzüyoruz
8. Krem şokolamızı 5 veya 6 küçük kaseye boşaltıyoruz. İçi kaynar su dolu tepsimize dolduruyoruz. ( suyu kaselerin yarı yukseklığine gelecek şekilde dolduruyoruz)
9. Kaselerin üzerlerini folyo ile kapatıp fırına veriyoruz. Yarım saat sonra çıkartıp soğumaya bırakıyoruz.