Yumurta sarıları, şeker ve tuzu mikserle çırpın. Kremayı kaynatmadan ısıtın ve küçük parçalara ayrılmış beyaz çikolatayı içine ekleyin.
Eriyinceye kadar karıştırın. Kaseyi ocaktan alıp karışımın ılınmasını bekleyin. Bir yandan karıştırarak çikolatayı yumurtalı karışıma azar azar ilave edin.
Karışımı ısıya dayanıklı 6 küçük kaseye paylaştırın. Kaseleri bir tepsiye dizip kaselerin yarısına gelecek kadar sıcak su ilave edin.
Önceden ısıtılmış 150 derece fırında 35 dakika pişirin. Fırından çıkarıp oda ısısına gelince buzdolabına alarak soğumaya bırakın.
Üzerlerine esmer şeker serpiştirin. Kaseleri içi buzlu su dolu bir tepsiye yerleştirin.
Fırını ızgara konumuna getirip üzerleri karamelize olana kadar fırında bekletin. Servis yapın.