Öncelikle kremasını hazırlamakla başlayın. Sıvı kremayı bir tencereye koyup, ocağa alın. Tencere kaynayana kadar ısıtın.
Üzerine çikolataları da ekleyip karıştırın. Bütün karışım eriyince, kıvam alması için buzdolabına kaldırın.
İki yumurtanın beyazını sarılarından ayırıp bir kabın içine aktarın. Yumurta beyazlarının üzerine toz şeker ekleyin ve iyice köpürene kadar mikserle çırpın.
Bu karışımı kenarda dinlenmeye bırakın. Bu sırada badem ununuz yoksa, çiğ bademi un kıvamına gelene kadar mutfak robotundan geçirin.
Badem ununuz hazır. Badem ununu derin bir kaba alın. Üzerine pudra şekeri ve kakaosunu ilave edin.
Kabın içindeki malzemelerin tamamını mutfak robotundan geçirmeye devam edin. Hepsinin tamamen karıştığına emin olun.
Elde ettiğiniz toz karışımını önceden köpürttüğünüz yumurta aklarına ekleyin. Bir spatula kullanarak toz malzemeleri diğer kaptaki köpük malzemelerle iyice karıştırın.
Bu karışımı bir krema sıkma torbasına aktarın. Karışımı yağlı kağıt serili fırın tepsisinin üzerine aralıklı daireler olacak şekilde sıkın.
Tepsiyi iki üç kere tezgahın üzerine vurun. Bu işlem, oluşan hava kabarcıklarının hamurdan çıkmasını sağlayacaktır.
Tepsiyi pişirmeden önce 1 saat kadar dinlendirin. Hamurların üzerinin kabuk tutması gerekiyor.
Tepsideki hamurlar parmağınıza yapışmayan bir kıvam aldıysa bu pişirmeye hazır olduğuna işaret eder.
Önceden 170 derece ısıtılmış fırında 8 dakika pişirin. Kenarları taşmaya başladıktan sonra 3 dakika daha pişirip, hemen fırından alın.
Tepsiyi fırından çıkardıktan sonra soğumaya bırakın. Soğuyan makaronları tepsiden çıkarın. Hazırlayıp buzdolabına kaldırdığınız kremayı bir makaronun üzerine sürün.
Kremalı makaronun üzerini bir başka makaronla kapatarak tatlınızı hazır hale getirin. Bu işlemi bütün makaronlara tekrarlayın.
Makaronlarınız hazır, dilediğiniz gibi süsleyip hemen servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.