Kars Ketesi
ESRA KIZILKAYA
1 Tarif       1 Takipçi
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 7 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Esra'dan kars ketesi

Kars Ketesi Tarifi İçin

Malzemeler

Kars Ketesi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Öncelikle tüm malzemeleri bir kaba ekleyerek hamur kıvamına getirin.
  2. Hamuru güzelce yoğurduktan sonra 2 parçaya bölün ve güzelce açın.
  3. Açtığınız hamuru kare şeklinde dilimleyin. Büyüklüğünü istediğiniz boyutlara göre ayarlayabilirsiniz.
  4. Kare şeklindeki hamurları dört tarafından içeriye doğru katlayın.
  5. Tüm hamurlara aynı şekli verdikten sonra fırın tepsisine dizin.
  6. Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında keteleri üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Afiyet olsun. ❤

Tarif Kategorileri

Yöresel Tarifler Sizden Hamur İşi Tarifleri Sizden Lezzetler Doğu Anadolu Yemekleri Tuzlu Hamur İşi Tarifleri Çay Saati Tarifleri

Benzer Tarifler

Börek Tadında Sebzeli Krep
Sucuklu Kaşarlı Çıtır Börek
Cookie and Strawberry cake
Tortilla pizza
Chocolate chips cookies
Patlıcanlı Pizza