SİTEDE GÖR
Anasayfa
Tarifler
Sizden Hamur İşi Tarifleri
Kars Ketesi
Kars Ketesi
ESRA KIZILKAYA
1
Tarif
1
Takipçi
Güncelleme tarihi:
01 Nisan 2023
Hazırlanma Süresi :
20 dakika
Pişirme Süresi :
15 dakika
Kaç Kişilik:
7 Kişilik
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Esra'dan kars ketesi
Kars Ketesi Tarifi İçin
Malzemeler
Süt
Sıvı yağ
Su
Hamur mayası
Kars Ketesi
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
Öncelikle tüm malzemeleri bir kaba ekleyerek hamur kıvamına getirin.
Hamuru güzelce yoğurduktan sonra 2 parçaya bölün ve güzelce açın.
Açtığınız hamuru kare şeklinde dilimleyin. Büyüklüğünü istediğiniz boyutlara göre ayarlayabilirsiniz.
Kare şeklindeki hamurları dört tarafından içeriye doğru katlayın.
Tüm hamurlara aynı şekli verdikten sonra fırın tepsisine dizin.
Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında keteleri üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Afiyet olsun. ❤
Tarif Kategorileri
Yöresel Tarifler
Sizden Hamur İşi Tarifleri
Sizden Lezzetler
Doğu Anadolu Yemekleri
Tuzlu Hamur İşi Tarifleri
Çay Saati Tarifleri
Benzer Tarifler
Börek Tadında Sebzeli Krep
Sucuklu Kaşarlı Çıtır Börek
Cookie and Strawberry cake
Tortilla pizza
Chocolate chips cookies
Patlıcanlı Pizza