Panzanella Salatası
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Panzanella Salatası Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Sosu için

Panzanella Salatası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Geniş bir kaseyi su ile doldurup içine bir tatlı kaşığı sirke ekleyin. Bayatlamış köy ekmeklerini suya atın ve yumuşayıncaya kadar bekletin. Ekmeklerin fazla suyunu kağıt peçeteyle alarak bir kenara alın. Zeytinlerin çekirdeklerini çıkartın. Soğanı ince halka şeklinde doğrayın. Domates ve salatalıkları iri küp formunda doğrayın. Fesleğen yapraklarını elinizle iri parçalara bölün. Yumuşayan ekmekleri de iri küp şeklinde doğrayıp üzerine zeytin ezmesi sürün. Tüm malzemeyi bir servis kasesine alıp harmanlayın. Sosu için gerekli olan tüm malzemeyi bir kasede karıştırın. Salatanın üzerine gezdirip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Salata Tarifleri Diyet Yemekleri Vejetaryen Yemekleri Vegan Yemek Tarifleri Zeytinli Tarifler

Benzer Tarifler

Air Fryer'da köz patlıcan salatası
Karpuzlu ve Ezine peynirli salata
Burrata ve nektarin salatası
Kabak carpaccio salata
Enginarlı domates salatası
Klasik Moshe yeşil salata