Lavaş İçinde Tavuk Etli Salata
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Lavaş İçinde Tavuk Etli Salata Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Sosu için

Lavaş İçinde Tavuk Etli Salata

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Tavuk etlerinin üzerine tuz ve karabiber serpip 1 yemek kaşığı zeytinyağı eklenmiş ızgara tavada arkalı önlü pişirin. Lavaşları fırına dayanıklı 2 kasenin içine koyup kuruması için önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10 dakika pişirin. Fırından çıkarıp soğumaya bırakın. Soğuyan lavaşlı salata kaselerinin içine doğradığınız Akdeniz yeşilliğini, dilimlediğiniz biberleri, domatesleri ve salatalıkları ekleyin. Zeytinleri serpin. Üzerine dilimlediğiniz tavuk etlerini ekleyin. Sos için gerekli olan malzemeleri bir şişeye doldurup iyice karıştırın. Salatanın üzerine gezdirip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Salata Tarifleri Tavuk Yemekleri Zeytinli Tarifler Diyet Yemekleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

İspanyol salatası
Iceberg salatası
Garnitürlü erişte salatası
Air Fryer'da köz patlıcan salatası
Karpuzlu ve Ezine peynirli salata
Burrata ve nektarin salatası