Ilık Kök Sebze Salatası
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Ilık Kök Sebze Salatası Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Sosu için

Ilık Kök Sebze Salatası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Turp, soğan ve pancarı ve elma dilimi formunda doğrayın. Pırasa ve havucu 1 cm kalınlığında kesin. Doğradığınız sebzeleri yağlı kağıt serili bir fırın tepsisine alın. Üzerine zeytinyağı gezdirip önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15-20 dakika pişirin. Sosu için gerekli olan tüm malzemeyi bir kasede karıştırın. Pişen sebzelerin üzerine gezdirip ılık servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Salata Tarifleri Diyet Yemekleri Vejetaryen Yemekleri Vegan Yemek Tarifleri

Benzer Tarifler

Iceberg salatası
Garnitürlü erişte salatası
Air Fryer'da köz patlıcan salatası
Karpuzlu ve Ezine peynirli salata
Burrata ve nektarin salatası
Kabak carpaccio salata