Pastırmalı İç Bakla
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Pastırmalı İç Bakla Tarifi İçin

Malzemeler

Pastırmalı İç Bakla

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Soğanın kabuğunu soyup kıyın. Tereyağını tencerede eritip soğanı kısık ateşte kavurun. Zar şeklinde kesilmiş pastırma, zeytinyağı, küp kesilmiş domatesleri ekleyin. Baklaları suda haşlayıp tencereye ekleyin. Tahta kaşıkla harmanlayıp et suyunu ilave edin. Tuz ve karabiberle tatlandırın. Üzerini yağlı kağıt ve tencerenin kapağı ile sıkıca kapatın. Baklalar iyice yumuşayınca ateşten alın ve soğuduktan sonra servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Sarımsak konfit
Mantar Graten
Süzük mezesi
Patlıcan sündürme
Bostan Patlıcanı Közlemesi
Girit Kabağı Tava Mezesi