Kerevizli Ve Havuçlu Meze
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kerevizli Ve Havuçlu Meze Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Havuçlu meze için

Sunum için

Kerevizli Ve Havuçlu Meze

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Kerevizli meze için, ceviz içini iri parçalar olacak şekilde ufalayın. Sarımsağın kabuğunu soyup kıyın. Kerevizlerin kabuğunu soyup rendeleyin. Limon suyu ekleyip karıştırın. Kıyılmış sarımsak, yoğurt, zeytinyağı, kereviz, ceviz içi, tuz ve kırmızı pul biberi bir kasede karıştırın. Servis tabağına alın. Havuçların kabuğunu rendenin iri yanıyla rendeleyin. Bir kaseye alın. Kıyılmış sarımsak, zeytinyağı, süzme yoğurdu ekleyip karıştırın. Tuzla tatlandırıp bir servis tabağına alın. Üzerine kıyılmış sarımsak serpin. Mezeleri Yedikule marullarının içlerine paylaştırıp servis yapın.

Tarif Kategorileri

Yoğurtlu Tarifler Kuruyemişli Tarifler Meze Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Sarımsak konfit
Mantar Graten
Süzük mezesi
Patlıcan sündürme
Bostan Patlıcanı Közlemesi
Girit Kabağı Tava Mezesi