Hindistan cevizinde karides pane için malzemeleriniz hazırsa şimdi başlayalım.
- Tartar sosu için bir kasede tüm sos malzemelerini iyice karıştırın.
- Büyük bir kasede un, kabartma tozu ve toz biberi karıştırın.
- Ayrı bir kasede bira, süt ve yumurtayı çırpın, unlu karışıma katın ve iyice karıştırarak bir bulamaç elde edin.
- Başka bir kapta Hindistan cevizi rendesi ve galeta ununu karıştırın. Karidesleri önce hazırladığınız bulamaca sonra Hindistan cevizi karışımına bulayın. Fritöz veya wok tavada yağı kızdırın. Kızgın yağda, altın sarısı rengi alıncaya kadar kızartın. Karideslerin fazla yağını alması için tabağa havlu kağıt döşeyin. Yağları süzülmüş Hindistan cevizinde karides paneleri ılık olarak sosla birlikte servis yapın.
Mantarlı karidesli ve pestolu makarna tarifi için tıklayın