Bal Kabaklı Humus
Hazırlanma Süresi : 1 saat
Pişirme Süresi : 1 saat
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Lezzetin sınırlarını zorlamak isteyenler için özel bir öneri: Balkabaklı Humus! Bu nefis tarif, geleneksel humusun tadını sürdürürken, balkabağının benzersiz lezzetiyle buluşarak sofralarınıza eşsiz bir dokunuş katacak.

Bal Kabaklı Humus Tarifi İçin

Malzemeler

Bal Kabaklı Humus

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Limon suyu, tahin, sarımsak ve tuz bir mutfak robotunda ya da blender’da pürüzsüz olana kadar karıştırılır. 
  2. Nohut ve zeytinyağı ilave edilir, karıştırılır. 
  3. Balkabağı, kimyon ve kırmızı biber eklenir. 
  4. Pürüzsüz olana kadar karıştırılır. 
  5. Humus kapaklı bir kaba aktarılır ve 2 saat buzdolabında dinlendirilir. 
  6. Maydanoz, kabak çekirdeği ve zeytinyağı ile servis edilir.

Tarif Kategorileri

Davet Yemekleri Salata ve Meze Tarifleri Özel Günler Meze Tarifleri

Benzer Tarifler

Sarımsak konfit
Mantar Graten
Süzük mezesi
Patlıcan sündürme
Bostan Patlıcanı Közlemesi
Girit Kabağı Tava Mezesi