Milföylerden iki tanesini alıp iki kenarından birleştirin. Merdane yardımıyla hafif unlayarak çok incelmeyecek şekilde açın. Açtığınız hamurları iki tane yarım daire olacak şekilde kesin. Aynı işlemi diğer hamurlar için de yapın. Kestikten sonra tepsiye dizin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişirin. Piştikten sonra soğumaya bırakın.
Krema için; sütü, unu, şekeri ve vanilyayı bir tencereye alıp orta ateşte muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. Pişen muhallebiyi arada bir karıştırarak soğutun. Muhallebi soğuduktan sonra krem şantiyi ekleyip iyice çırpın. Soğuyan milföylerin aralarını kesip kremayla doldurun ve vişne taneleri yerleştirip kapatın. Üzerlerine pudra şekeri serperek servis yapın.