Peynir Dolgulu Bal Kabağı
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 3 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Hem görüntüsü, hem de lezzetiyle davetkar bir tarif! Balkabağını dolu dolu peynirle buluşturarak, sofranıza kışın renkli bir ziyafet sunun.

Peynir Dolgulu Bal Kabağı Tarifi İçin

Malzemeler

İç dolgu:

Üzeri için:

Peynir Dolgulu Bal Kabağı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Bal kabağı yıkanır ve kurulanır. 
  2. Kesme tahtası üzerine alınarak halka halka doğranır. 
  3. Doğranan kabakların çekirdekleri ayıklanır. 
  4. Yağlı kağıt serili tepsiye alınarak yağlanır. 
  5. 180 derecede 15-20 dakika yumuşayana kadar pişirilir. 
  6. Harç için bütün malzemeler bir kapta karıştırılır. 
  7. Fırındaki balkabaklarının ortasına eklenir ve kızarana kadar pişirilir. 
  8. Kabak çekirdekleri ile birlikte servis edilir.

Tarif Kategorileri

Fırın Yemekleri Peynirli Tarifler Pratik Yemek Tarifleri Atıştırmalık

Benzer Tarifler

Simit yuvası
Air fryer'da mücver
Air Fryer'da sebzeli güveç
Air Fryer'da kabak sandal
Air Fryer'da erikli milföy tatlısı
Salatalık Sushi