Yufkayı tezgaha alın. Fırça yardımıyla ayçiçek yağı sürüp üzerine ikinci yufkayı yerleştirin. Isıya dayanıklı kaselerin ölçüsünde kesin. Kaselerin dışını yağlayın. Kestiğiniz yufkalarla kaselerin dışını kaplayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pembeleşinceye kadar pişirin. Derin dondurucudan 1 paket gurme karidesi çıkarıp 10 dakika kadar bekletin. Wok tavaya 1 yemek kaşığı zeytinyağını aktarın. Yağ ısındıktan sonra yemeklik doğradığınız soğanı, karışık tatlı biberi ve sarımsağı ekleyip 1 dakika soteleyin. 1 paket gurme karidesi ekleyip 2 dakika soteleyin. Domates ve salçayı ekleyip karıştırın. 6-7 dakika orta ateşte pişirin. Son olarak tuz, karabiber ve ince kıydığınız maydanozu ekleyip karıştırın. Yufkadan hazırladığınız kaselerin içine gurme karidesli soteyi paylaştırın. Servis yapın.