Derin dondurucudan çıkardığınız chicken kievski’yi yağlı kağıt serili tepsiye dizin. Isıtılmış 180 derece fırında kızarıncaya kadar pişirin. Baldo pirinci derin bir kaba alıp yıkayın. Üzerini geçecek kadar ılık su ekleyip 20 dakika bekletin ve suyunu süzün. Tereyağı ile ayçiçek yağını tencerede ısıtın. Üzerine pirinci ekleyip 5-6 dakika orta ateşte kavurun. Üzerine 3 su bardağı tavuk suyu ve garnitürü ekleyip karıştırın. Tuzunu ilave ettikten sonra kaynamaya bırakın. Kaynamaya başlayınca tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte pişmeye bırakın. Pişen pilavın üzerini kağıt havlu ve tencerenin kapağını kapatarak 15 dakika demlemeye bırakın. Derin dondurucudan çıkarıp 10 dakika beklettiğiniz bebek havuçları derin bir kaseye alın. Üzerine zeytinyağı, ezilmiş sarımsak, taze kekik, biberiye, tuz ve karabiber ekleyip karıştırın. Tavayı ısıtın. Hazırladığınız bebek havuçları ekleyip 4-5 dakika orta ateşte soteleyin. Servis tabağına chicken kievski’yi alın. Yanına garnitürlü pilavı ve bebek havuçları ekleyip servis yapın.