Malzemeler
Garnitür için
Nuarı yıkayıp suyunu süzün. Bir tencereye alıp sıvıyağı ekleyin. Kapağı kapalı olarak kısık ateşte arada bir çevirerek 15 dakika kızartın. Defne yaprakları ve sıcak suyu ilave edip tencerenin kapağını kapatın ve kısık ateşte suyu iyice azalıncaya kadar pişirin.
Kırmızı biberi temizleyip zar şeklinde doğrayın. Patatesleri soymadan yıkayın. Ispanak yapraklarını yıkayıp suyunu süzdürün. Sıvıyağı teflon tavada ısıtıp patatesleri ekleyin. Kısık ateşte kapağı kapalı olarak arada bir karıştırarak kızartın. Tuz , tane karabiber, kırmızı biber, ve maydanozu ilave edip karıştırın. Malzemeleri başka bir kaba alıp kalan yağda ıspanak yapraklarını birkaç dakika kavurun. Servis tabağına önce ıspanağı alın. Sonra etleri dilimleyip sıralayın. Patateslerle süsleyip servis yapın.