Sebzeli, Etli Ve Pideli Mantar
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Daha fazlası için mantarlı tarifler sayfamıza göz atın.

Sebzeli, Etli Ve Pideli Mantar Tarifi İçin

Malzemeler

Sebzeli, Etli Ve Pideli Mantar

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Mantarları temizleyip dörde kesin. Patatesi soyup küp şeklinde kesin. Biberi temizleyip zar şeklinde doğrayın.
  2. Taze soğanı temizleyip kıyın. Pideyi küçük doğrayın. Patatesi soyup küp şeklinde doğrayın. Sarımsakları kıyın. Domatesleri rendeleyin.
  3. Mısır özü yağının 1 çorba kaşığı kadarını tavada ısıtıp sarımsak ve pide ekmeklerini kavurun. Ocaktan alıp kıyılmış dereotunu ilave edin.
  4. Kalan mısır özü yağını tencerede ısıtıp eti kavurun. Rendelenmiş domates ve mantarları ekleyip kavurun.
  5. Salçalık biber, patates ve sıcak suyu ilave edip etler yumuşayana kadar pişirin. Ocaktan alıp pideli karışım ve taze soğanı ekleyin. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Farklı Et Yemekleri Farklı Sebze Yemekleri Mantarlı Tarifler Davet Yemekleri

Benzer Tarifler

Havyarlı fava
Kavun sorbe
Kabak çiçeği tempura
Ahtapot yahni
Domates carpaccio
Karides kokteyl