Kızarmış Kabaklı Pestolu Bulgur Pilavı
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kızarmış Kabaklı Pestolu Bulgur Pilavı Tarifi İçin

Malzemeler

Kızarmış Kabaklı Pestolu Bulgur Pilavı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle


Yemek tarifleri
arasında okurlarımız tarafından çok ilgi gören bir seçim.

Fesleğen ve maydanozu temizleyin. Fesleğen, maydanoz, ceviz, zeytinyağı ve peyniri robotta ezin.

Bulguru tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayıp süzün. Pesto sosu ekleyip harmanlayın. Bulguru yağlanmış 6 krem karamel kalıplarına paylaştırın. Üzerine kaşığın tersi ile bastırarak düzeltin. Üzerlerini örtüp 23 dakika dinlendirin.

Kabakların uç kısımlarını kesip cips gibi halka dilimleyin. Sıvıyağı tavada iyice kızdırıp kabakları kızartın. Kabakları kağıt peçete üzerine alıp yağını çektirin. Limon kabuklarını da yağda kızartıp peçete üzerine alın.

Kalıpları servis tabaklarına ters çevirin. Kabak ve limon kabuğu ile süsleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Havyarlı fava
Kavun sorbe
Kabak çiçeği tempura
Ahtapot yahni
Domates carpaccio
Karides kokteyl