Kestanelerin kabuğunu bıçakla çizin. Bir tencereye alıp üzerini örtecek kadar su ilave ederek yaklaşık 40 dakika haşlayın. Kestaneleri soyup robotta püre haline getirin.
Kakao, 2 çorba kaşığı pudra şekeri, 1 tatlı kaşığı likör ve çırpılmış süt kremasını kestane püresine ekleyin. Robotun orta devir hızında 1 dakika kadar karıştırın.
Hazırladığınız kestaneli kremayı kaşık kaşık alarak sıkma torbasına doldurun. Buzdolabına alıp yarım saaat kadar bekletin. 4 tane servis kupunu buzdolabına alıp soğutun.
Krema sıkma torbasını buzdolabından alın. Yıldız uç kullanarak kremayı, soğuk kuplara sıkarak paylaştırın. Çırpılmış soğuk kremşanti ve kakao ile süsleyip servis yapın.