Kemikli kuzu but etlerini bütün halinde derin bir fırın tepsisine dizin. Limon suyu, kırmızı toz biber, zeytinyağı, yoğurt, tuz ve pul biberi yarım su bardağı suyla karıştırın. Çırparak sos kıvamına getirin. Sosu tepsideki etlerin üzerine dökün. Sebzeleri dörde beşe bölüp etlerin üzerine yayın. Üzerine tane karabiber serpip sarımsak ilave edin. Tepsinin kenarından etlerin üzerini aşmayacak şekilde biraz su ilave edin. Üzerini kapakla ya da yağlı kağıt ile kapatıp 180 derece fırında, etlerin üzeri kızarıp iyice yumuşayıncaya kadar pişirin. Piştikten sonra tepsideki sebzeli suyu süzüp ayırın. Etleri kemiklerinden ayırıp servis tabağına alın. Süzdüğünüz sebzeli sudan kaşıkla etlerin üzerine bir miktar dökün. Kalbuni pilav, taze soğan, közlenmiş biber ve domates ile süsleyip kekik serperek servis yapın.