Hindistan cevizini kalın tabanlı bir tavada hafifçe kavurun. Soğumaya bırakın. 18 cm’lik 2 adet kare kek kalıbına yağlı kağıt serin. Hindistan cevizinin yarısını kalıplara yayın. Jelatin yapraklarını içinde soğuk su olan geniş bir kaba üst üste gelmeyecek şekilde dizin. Şeker, glikoz ve 200 ml soğuk suyu sos tenceresine alıp şeker tamamen eriyinceye kadar kısık ateşte bekletin. Orta ateşe alıp kaynamaya bırakın. Yumurta aklarını temiz ve kuru bir kapta katılaşıncaya kadar iyice çırpın. Bir yandan çırpmaya devam ederken şurubu yumurta aklarına ekleyin. Jelatinleri teker teker sudan çıkarıp sıktıktan sonra karışıma ekleyin ve 10 dakika daha çırpın. Karışımın yarısını kalıplardan birine yayın. Üzerine kalan Hindistan cevizinin yarısını serpiştirin. Kalan karışıma pembe gıda boyası ekleyip iyice karıştırdıktan sonra diğer kalıba aktarın ve kalan Hindistan cevizini üzerine serpiştirin. En az 2 saat soğuttuktan sonra kalıptan çıkarın. Kağıttan dikkatlice ayırdıktan sonra bıçağı pudra şekerine bulayarak dilimleyin. Servis yapın.