Düdüklüde Kuzu İncik Tandır
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Düdüklüde Kuzu İncik Tandır Tarifi İçin

Malzemeler

Düdüklüde Kuzu İncik Tandır

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Havuçları temizleyip verev halkalar halinde doğrayın. Soğanı irice kıyın. 
  2. Kuzu incikleri düdüklü tencereye dizip havuç, soğan ve defne yapraklarını ilave edin.
  3. Karabiber taneleri, tuz, su ve margarini ekleyin. Kısık ateşte yarım saat kadar pişirin. 
  4. Domatesleri halka halka dilimleyin, sivribiberleri ve mantarları temizleyin. Düdüklü tencereyi açın.
  5. Defne yapraklarını çıkarıp domates, mantar ve biberleri ekleyin. Etler suyunu çekip dibindeki yağla kızarıncaya kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Tencere Yemekleri Davet Yemekleri Kırmızı Et Yemekleri Et Tarifleri

Benzer Tarifler

Havyarlı fava
Kavun sorbe
Kabak çiçeği tempura
Ahtapot yahni
Domates carpaccio
Karides kokteyl