Dana Carpaccio
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Çiğ et ile hazırlanan carpaccio yapımında genellikle dana eti kullanılır. Özellikle İtalyan mutfağında sık sık yer verilen dana carpaccio, yemeklerin yanında meze ve atıştırmalık olarak sunulabilir. Hazırsanız, nefis dana carpaccio nasıl yapılır birlikte görelim.

Dana Carpaccio Tarifi İçin

Malzemeler

Dana Carpaccio

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Sıcak havalarda soğuk etlerle müthiş başlangıçlara hazır olun. Soğanı ve sarımsağı rendeleyin. Kekik, karabiber ve tuzu karıştırın.
  2. Bonfileyi bu karışıma bulayın. Kıyılmış fesleğen ve zeytinyağını harmanlayın. Bonfilenin ortasına delik açıp taze fesleğenle doldurun.
  3. Sıkıca rulo yapıp streç filme sarıp dondurun. Buzdolabından çıkarıp dilimleyin. Yeşilliklerle süsleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Et Tarifleri Akşam Yemeği Meze Tarifleri Kırmızı Et Yemekleri MasterChef Tarifleri Özel Günler Atıştırmalık

Benzer Tarifler

Havyarlı fava
Kavun sorbe
Kabak çiçeği tempura
Ahtapot yahni
Domates carpaccio
Karides kokteyl