Çikolatayı benmari usulü eritin. Margarini bir kapta krema kıvamına gelinceye kadar mikserle çırpın. Çırpmaya devam ederken şeker, yumurta sarıları, çikolata, süt ve rendelenmiş portakal kabuğunu ekleyin. Kakao, un, kabartma tozu ve kestaneyi ilave edip karıştırın. Ayrı bir kapta yumurta aklarını iyice koyulaşıncaya kadar çırpın ve çikolatalı karışıma ekleyerek spatula ile karıştırın. Hamuru ısıya dayanıklı cam bir kalıba aktarın. Üzerini yağlı kağıt ve alüminyum folyo ile sıkıca kapatın. Yarısına kadar su doldurulmuş tepsiye yerleştirip 160 derece fırında 60-70 dakika pişirin. Fırından alıp 10 dakika beklettikten sonra üzerindeki folyoyu kaldırın. 15 dakika sonra servis tabağına ters çevirin ve meyvelerle süsleyerek servis yapın.